måndag 17 januari 2011

Prinsessan i skogen

Det var en gång, för länge, länge sen, en prins, som bodde i ett stort jättefint slott. Han ville hitta en flickvän som han kunde leva lyckligt i alla sina dagar med. Prinsen hette Carl.
Carl skulle ut och ta sig en frisk och skön promenad. Då vid en fin bäck ser han en fin och vacker dam. Han tittar dit och ropar '' hej''! Damen vänder sig om och säger förvånat '' hej''.
Carl blir helt förvirrad och jätte kär. De pratar mer med varandra och båda blir jätte förälskade. Han får reda på att hon vaktas långt inne i skogen och där vaktas hon av 7 vakter och 3 stora troll.
Hon har alltid drömt om att bo i ett stort slott, för att bli vaktad, det tyckte hon egentligen inte om alls. När han kommer tillbaka till slottet efter ungefär 3 timmar drar Carl ut sin stora orange drake och hoppar upp och ger sig iväg till skogen igen för att rädda prinsessan. Han ser ett litet hus med 7 vakter och 3 stora troll inte så långt ifrån honom. Karl bekämpar dem, tillslut kommer han in till prinsessan räddar henne och sedan hoppar dem båda upp på den orange stora draken. När dem är framme säger hon tack till Carl, medan hon kysser honom på pannan. Dem har stora baler, och till och med bröllop en tid senare, och de lever lyckliga i alla sina dagar.

Av: Julia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar