onsdag 19 januari 2011

Zack och Julia

Det var en gång en kille som hette Zack, som var 13 år. Han tänkte mycket på fantasi. Han brukade tänka på massor av saker som drakar och andra fantasidjur.En dag kom det en ny familj som flyttade in i huset bredvid. I den familjen fanns det en tjej som hette Julia. Hon var i samma ålder som Zack och hon gillade också att tänka på fantasi.
En dag så möttes Zack och Julia i skolan. Då berättade Julia att det var hon som hade flyttat in i huset bredvid. Dom började prata och då nämnde Zack att han tänkte mycket på fantasi. Då blev Julia lite chockad för hon tänkte ju också mycket på fantasi. Dom bestämde att dom skulle träffas efter skolan och gå till en plats där Zack brukade vara. Där tänkte Zack på fantasidjur och han kunde se dom på riktigt ibland.
Efter skolan träffades dom utanför husen och Zack skulle visa Julia var platsen låg. Man var tvungen att gå ganska långt för att komma dit. När dom hade kommit fram sa Zack till Julia att hon skulle blunda och tänka på någonting, och sen titta igen. Då gjorde Julia det, och när hon tittade igen så såg hon det som hon hade tänkt på. Hon frågade Zack om han också kunde se det hon såg, men det kunde han inte. Då blundade han och efter en stund kollade, och då såg han. Zack och Julia tänkte att det här skulle inte någon annan få veta, förutom dom två.
Nästa dag gick dom till platsen efter skolan igen. Dom tänkte bygga ett läger där som dom kunde skydda sig i, om det skulle komma onda fantasier och attackera dom. Dom byggde hela dagen och tillslut blev dom färdiga. Då hörde dom ett skrik som kom från skogen. Dom kollade upp och såg ett stort äckligt djur som sprang mot dom. Dom sprang in i lägret för att gömma sig, och dom frågade varann vad det där var. Dom kunde inte förstå vad det var, men tillslut försvann det.
Dagarna gick och tillslut kände dom till allt om stället i skogen och fantasin. Två dagar senare gick Zack hem till Julia och frågade efter henne. Då sa dom att dom inte hade sett henne på hela dagen. Då förstod Zack att Julia var i deras fantasivärld, och han sprang dit så fort han kunde. Zack ropade och letade, men han kunde inte hitta henne. Han fortsatte att leta, och tillslut hittade han Julia död långt inne i skogen. Han blev så rädd att han sprang hem och sa till Julias föräldrar att dom måste ringa polisen så fort som möjligt. Dom undrade varför, och då sa Zack att Julia var död.

Av: Tim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar